Új év, új szokások – legyen ez az elegendő vízfogyasztás az otthonában! | ClearWater - Ballonos víz és ásványvíz forgalmazása, házhozszállítása, vízadagoló automata bérlése, szervizelése és tisztítása

Biztosítson megfelelő minőségű vizet családjának, legyen az akár hideg, meleg vagy szénsavas! Ne fáradjon a cipekedéssel, mi akár hetente otthonába szállítjuk.

A Clearwater vízről

A Clearwater Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, ezért a legmodernebb technológiát és minőségirányítási rendszert alkalmazva, minőségileg folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű, alacsony ásványianyag tartalmú ballonos vizet kínálunk a fogyasztók részére.

Vizeinkhez a család igényei szerint hideg-meleg vagy hideg-meleg szénsavas vízadagoló automatát biztosítunk, hogy a hűvösebb időkben is biztosítva legyen a családtagok hidratáltsága. Vizeink mellé egészséges filteres teákat és a gyerekeknek finom szörpöket kínálunk.

Újévi akció

Amennyiben 2021.március 31 -ig szerződést köt velünk, szerződése első három hónapjában elengedjük a vízadagoló gép bérleti díját. A kedvezmény legalább 1 év határozott idejű szerződés létrejötte esetén érvényes. Részletekkel kapcsolatban kérjen visszahívást vagy töltse ki gyors ajánlatkérő űrlapunkat.Partnereink