Szolgáltatásaink | ClearWater - Ballonos víz és ásványvíz forgalmazása, házhozszállítása, vízadagoló automata bérlése, szervizelése és tisztítása

Vízadagoló automata tisztítás

Vízfogyasztástól függően, 3 havonta ajánlott, 6 havonta kötelező a berendezések higiéniai tisztítása. Tisztítani csak a cégünktől bérelt gépeket áll módunkban. A tisztítást ügyfeleink tudják vevőszolgálati operátorainknál előjegyeztetni.

Szerviz: vízadagoló javítás, géptisztítás? Rövid határidőn belül díjmentesen javítjuk!

Ha vízadagolója nem a megszokottak szerint működik, honlapunkon gyors segítséget nyújtunk a hiba megtalálásához itt az oldalunkon. Amennyiben a problémát nem sikerül orvosolni, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat és szervizes kollégánk rövid időn belül megjavítja vízadagolóját, vagy kicseréljük Önnek, hogy ne maradjon víz nélkül.
Ügyfélszolgálat: +36 27 542 400

 

Délutáni kiszállítás

Magánszemélyek részére kialakítottunk délutáni szállítási rendet. A szolgáltatás jelenleg Budapesten érhető el.

Szeretné kipróbálni szolgáltatásainkat? Kérjen 2 hetes próbát!

Amennyiben megrendelése előtt szeretné kipróbálni szolgáltatásainkat, lehetősége van 2 hetes próbát kérni.
Ehhez egy 19 literes CW ballonos vizet AJÁNDÉKBA adunk . Kipróbálásra hideg és meleg vizet adagoló, vagy hideg és szobahőmérsékletű vizet adagoló automatát helyezünk ki. A 2 db 19 l-es CW ballonos vízből csak 1-et kell kifizetnie. A próba lehetőségét cégek részére biztosítjuk.
Igényeljen 2 hetes próbát ITT

Call Center: víz, vízadagoló és géptisztítás? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink a szállítás napját megelőző napon felhívják Önt, hogy felvegyék rendelését, így nem feledkezhet meg a vízrendelésről és sosem marad víz, vízadagoló és géptisztítás nélkül.

Partnereink