Rólunk | ClearWater ballonos víz, vízautomata, vízadagoló, ivóvíz, ballonos víz, vizes ballon | ClearWater

A ClearWater Primo célja, hogy egészségesebb életet teremtsen otthon és a munkahelyen, megkönnyítve ügyfeleink számára a kiváló minőségű vízfogyasztást bárhol és bármikor.

Mi vagyunk Európa és Észak-Amerika vezető ivóvízmegoldás szolgáltatója, több mint 9 000 elkötelezett munkatárssal és 2,6 millió ügyféllel 21 piacon.

Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére rugalmas megoldásokat kínálunk. A méret, a földrajzi lefedettség, a kategória vezető technológiája és a tapasztalat összehangolt kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást nyújtsuk és a legkülönbözőbb igényeknek is meg tudjunk felelni, hiszen kínálatunkban magában foglalja a ballonos vízadagolóktól a hálózati vízadagolókig terjedő lehetőségeket, mind lakossági, mind nagy kapacitású irodai és munkahelyi felhasználásra.

Ügyfeleink elégedettsége számunkra elsődleges fontosságú. “Ügyfél egy Életre” mentalitásunk beágyazódott szervezetünkbe, és folyamatosan gondoskodunk a fejlesztésekről és az optimalizálásról annak érdekében, hogy minden nap felülmúljuk az elvárásokat. Proaktívan keressük az őszinte visszajelzéseket az iparági szabványos gyakorlatokon és elismert platformokon keresztül, ideértve az NPS felméréseket, a Google My Business (Google Cégem) és a Trustpilot értékeléseket.

A víz a természet ajándéka, éppen ezért a küldetésünk középpontjában is környezetünk védelme áll. Büszkék vagyunk arra, hogy környezetbarát módon biztosítjuk ügyfeleink számára az ivóvizet, és hogy a ClearWater Primo több mint 10 éve karbonsemleges tanúsítványokkal rendelkezik Európában. Kizárólag 100%-ban megújuló forrásból származó áramot használunk, és aktívan támogatjuk a vízforrások védelmét.

Minőségpolitika

Gyártmánylap

HACCP igazolás

Partnereink