Rólunk | ClearWater ballonos víz, vízautomata, vízadagoló, ivóvíz, ballonos víz, vizes ballon | ClearWater

A ClearWater Primo célja, hogy egészségesebb életet teremtsen otthon és a munkahelyen, megkönnyítve ügyfeleink számára, hogy kiváló minőségű vizet fogyasszanak, bárhol, bármikor.

Európában és Észak-Amerikában az ivóvízmegoldások vezető szolgáltatója vagyunk, több mint 9 000 elkötelezett munkatárssal és 2,6 millió ügyféllel 21 piacon.

Rugalmas megoldások ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére. A méret, a földrajzi lefedettség, a kategória legjobb technológiája és a tapasztalat nyerő kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást és megoldást nyújtsuk a legkülönbözőbb igényeiknek megfelelően a ballonos vízadagolóktól a hálózati vízadagolókig, egyaránt lakossági és nagy kapacitású irodai és munkahelyi felhasználásra.

Számunkra a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége. Az “Ügyfél egy Életre” mentalitás beágyazódott szervezetünkbe. Gondos ellenőrzéssel folyamatosan optimalizálunk és minden nap javítunk, hogy felülmúljuk az elvárásokat. Proaktívan keressük az őszinte visszajelzéseket az iparági szabványos gyakorlatokon és elismert platformokon keresztül, beleértve az NPS felméréseket, a Google My Business (Google Cégem) és a Trustpilot értékeléseket.

A víz a természet ajándéka, éppen ezért a küldetésünk középpontjában is környezetünk védelme áll. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleinknek környezetbarát módon biztosítjuk az ivóvizet, és hogy a ClearWater Primo Európában több mint 10 éve rendelkezik a karbonsemlegességét igazoló tanúsítványokkal. 100%-ban megújuló forrásokból származó áramot használunk, és aktívan támogatjuk a vízforrások védelmét.

Minőségpolitika

Gyártmánylap

HACCP igazolás

Partnereink