ClearWater a Nemzeti Regattán | ClearWater

2016. június 11-12-én hagyományteremtő céllal rendezték meg Siófokon a Nemzeti Regattát, ahol a résztvevő magyarországi települések bontottak vitorlát és összemérhették erejüket.
A Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja a balatoni hajózás 170. évfordulóján került megrendezésre, ahol a Balatoni Hajózási Zrt nemcsak ezen a két napon, hanem egész évben színes programokkal várja a kilátogatókat 22 kikötőben 25 hajóval.
A rendezvény célja az volt, hogy a 2 napos eseménnyel felhívják a figyelmet arra, hogy a Balaton közös nemzeti kincsünk és nemcsak a régióban élőké.
Neves előadók is színesítették a programot, mit a The Biebers, Magna Cum Laude, Honeybeast.
A nevező települések a Balaton vizén és a parton is összemérték erejüket főzőverseny keretén belül, ahol finomabbnál finomabb ételekkel várták a kilátogatókat. Készült tarkababos körmös töltött káposzta, Regattás őzpörkölt, dödölle, halászlé, makói hagymás különlegességek, és mindezekhez a mi biztosítottuk a ballonos tisztított vizet.
A standunkon örömmel láttunk minden kilátogatót, akik a szomjukat olthatták a tisztított ballonos vizünkkel, a gyerekek pedig tematikus rajzzal örvendeztettek meg.
A vasárnapi ebédről Kovács Lázár gondoskodott. Ínycsiklandozó barbecuet készített, amire minden érdeklődött várt, mi pedig vendégül láttuk őt ballonos tisztított vizünkkel.

20160612_132116

001-1  001-2001-5001-6001-9

Partnereink