Nap munkahelye játék a Sláger FM-en | ClearWater

img_4097
Október 3. és 7. között 5 napon keresztül zajlott a ClearWater Kft. és a Sláger FM közös játéka, amelynek keretében minden nap kiválasztásra került a nap munkahelye. A szerencsések 1 hónapon keresztül élvezhetik a ClearWater Kft. ballonos vízadagolói által nyújtott kényelmet. A vízadagoló automatákat és a ballonos vizeket október 18-án szállítottuk ki, és további apró ajándékokkal is kedveskedtünk.
Az első helyszín egy építkezés volt, ahol már nagyon várták a ClearWater érkezését, hiszen

ebben az igencsak hideg időben nagyon jól esik vízadagoló által folyamatosan forrón tartott víz,

amivel pillanatok alatt elkészíthető egy gőzölgő tea, ami átmelegíti az embert.

img_2595

Utunk ezután egy bölcsödébe vezetett, ahol mindenki nagy örömére állítottuk üzembe a készüléket. Minden bizonnyal nagyon élvezni fogják a bölcsödében az új vízadagoló által nyújtott kényelmet, hiszen pillanatok alatt elérhetővé vált a hideg és meleg tisztított víz. Sok időnk azonban nem volt, mert már vártak ránk Csepelen egy autószerelő műhelyben, ahol hamar befogadták az új automatát és még egy csoportképre is maguk közé vették. A napot pedig egy belvárosi kreatív stúdióban zártuk, ahol nemcsak kéz és körömápolás zajlik, hanem a divat és technológia témában képzéseket is tartanak körömápolási szakemberek számára.
A körmeink szépsége mellett fontos a bőr hidratáltságának megőrzése, amelyhez segítséget nyújtanak a ClearWater vízadagoló automatái.

A ClearWater Kft. gratulál a nyerteseknek!

img_4125

img_4109

Partnereink