Együtt egy jó ügyért! | ClearWater

Manapság nem elég kiváló minőségű terméket, szolgáltatásokat nyújtani. Ennél többre van szükség.
A ClearWater Kft. 1995 óta működik Magyarországon, bevezetve egy az USA-ban már 50 éve alkalmazott szolgáltatást, az ivóvíz 19 literes palackokba történő töltését. Piaci megjelenésünket követően ügyfeleink által is elismert megbízhatóságunknak, precizitásunknak, innovációra való érzékenységünknek köszönhetően gyorsan piacvezetővé váltunk.
Úgy tartjuk, piacvezetőként a ClearWaternek a társadalmi felelősségvállalás területén is élen kell járnia.
Ennek szellemében a

Clearwater Kft. együttműködési megállapodást kötött „A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvánnyal”.

Közérdekű kötelezettségvállalás keretében a Clearwater Kft. támogatja a Semmelweis Egyetem Alapítványát.
Az Alapítvány, mint egészségügyi szolgáltató – azonosulva a törvény alapelveivel céljainak tekinti többek között a magas színvonalú gyógyító munkával az egyén és ezáltal a lakosság egészségi állapotának javítását, az esélyegyenlőség biztosítását.
Az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés során célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, mellyel minden beteg megőrizheti az emberi méltóságát és önazonosságát, önrendelkezési joga sértetlenségét. Az Alapítvány hozzájárul az egészségügyi szolgáltatások szakmai feltételeinek megteremtéséhez, színvonalának emeléséhez, az erőforrások optimális felhasználása révén hozzájárul az egészségtudomány fejlődéséhez.

A víz az élet forrása és elengedhetetlen az élet fenntartásához. Ezért is választottuk egy az élet kezdetéhez kapcsolódó eszköz támogatását a sok szerethető és vállalható cél közül.

Hisszük, hogy a társadalmi felelősség vállalás hosszútávon befektetés a jövőbe,

ezért indítottuk útjára az együttműködésünket, melynek keretében “A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítványt” támogatjuk, mellyel minden idei évben eladott ballon víz után 2 Ft-ot ajánlunk fel az Alapítvány részére, mellyel hozzájárulunk egy korszerű szülőágy megvásárlásához.
Az Alapítvány küldetése a nők egészségének védelme, melyet a betegellátó, az oktató és a tudományos kutató tevékenységek támogatása által valósít meg. Missziójának tekinti az egészséges, új nemzedék születésének támogatását, a koraszülés megelőzését a koraszülöttek korszerű kezelése útján.
A Klinika az ország legrégebbi és legnagyobb betegforgalmú szülészet-nőgyógyászati intézménye. Évente több, mint 500 koraszülöttet segítenek a világra, melyek között az 1500 gr-nál kisebb súlyúak aránya 40%, azaz 200 igen kis súlyú gyerek születik a Klinikán.
A tisztított ballonos vizünk vásárlásával támogassa Ön is kezdeményezésünket!

Együtt egy jó ügyért!

„A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány” részére a mai napig

2 056 200 FT

adományt gyűjtöttünk össze.

 

Köszönjük hogy Ön is hozzájárult a jótékony ügyhöz, melyből egy korszerű szülőágy megvásárlását támogatjuk.

A szülőágy paraméterei:
– 3 motoros kivitel, fel-le és háttámla mozgatás
– használható hagyományos ágyként és a kiegészítők használatával
– 360 fokban forgó fékezhető kerék, központi fékrendszerrel
– minden alkatrész ABS borítású
– két oldalt medikai sínekkel szerelt
– a matrac antibakteriális, könnyen tisztítható kárpitozással

Partnereink