Íme, a tökéletes munkahelyi vízadagoló! | ClearWater - Ballonos víz és ásványvíz forgalmazása, házhozszállítása, vízadagoló automata bérlése, szervizelése és tisztítása

A vízadagoló előnyeit szinte minden vállalkozó ismeri. Vadonatúj technológiánkkal azonban most megalkottuk a tökéletes munkahelyi szolgáltatást…

Mi a két legfontosabb folyadék egy munkahelyen?

vizadagolo_kaveszem

 • a tiszta víz
 • a jó kávé

Mitől függ tehát az alkalmazottak teljesítménye? Sok mindentől, de nagyban attól is, milyen vizet és milyen kávét kapnak a munkahelyen.

Mi lenne, ha mindkettőből a legjobbat kapnák, és közben még pénzt is spórolnál?

1. Ballonos vízadagoló: olcsóbb, finomabb, környezetkímélőbb!

Állandóan azt hallani az orvosoktól, hogy az egészséges élethez sok víz kell. Ha cégvezetőként azt akarod, hogy dolgozóid jól teljesítsenek, biztosítanod kell számukra a megfelelő vízforrást. Olyat, amit ők is és Te is szívesen használsz.

 

Tulajdonképpen miért is nem isznak az emberek elég vizet?

 • Nem elég finom?
 • A csapvíz szennyezett, de macerás állandóan ásványvizes palackokkal cipekedni?
 • A cégvezető nem akarja a fél bevételét ásványvízre költeni?
 • Félő, hogy egy pillanat alatt beterítik az irodát a használt PET palackok?

Pedig érdemes költeni a dolgozók minőségi vízellátására. A friss, többszörösen szűrt víznek egész más íze van, mint az agyonklórozott csapvíznek, a változást pedig nemcsak a dolgozók szervezete hálálja meg.

 

kavegep

Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással.
Fantasztikus íz, precíz kiszolgálás!
Eddig boltból vásároltuk a vizet, de így, most, boltba járás nélkül, korrekt, jó áron tudunk vásárolni! Lényegében nem járunk boltba, és így jobban járunk :)))

Köszönjük a lehetőséget!

TravelGATE Kft.

 

Nagyon elegünk volt abból, hogy a második emeletre, az irodákba cipeljük az ásványvizet, ezért a gép nagy örömünkre szolgált. Most rendeltünk egyet színházunk műszaki dolgozóinak is, akik igen rendesen fogyasztják buborékos és nem buborékos formában egyaránt, hiszen a színházi díszletmunka igencsak megerőltető.
Köszönjük

Szűcs Attila

 

Kristálytiszta szűrt víz – palackok és cipekedés nélkülClearwater ballonos víz (11 literes)

A Clearwater Kft. Magyarországon egyedül forgalmaz ballonos tisztított vizet. Hogy mit jelent ez? Speciális, környezettudatos eljárási technikával csúcsminőségű tisztított vizet szállítunk cégeknek, magánházaknak egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel kiérdemeltük a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.

 

Hogy miért éri meg ballonos vizet vásárolni?

 • Számold ki, heti szinten mennyi PET palackot spórolsz meg vele!
 • A vízadagolók ballonjait ingyen cseréljük. Még csak telefonálnod sem kell: hetente hívunk, szükséged van-e friss ballonra!
 • A használt ballonokat alapos fertőtlenítés után újrahasznosítjuk. Így minimalizálni tudjuk a hulladék mennyiségét.

Az eredmény: friss, jóízű és teljes mértékben környezetkímélő ivóvíz, melyet az egész cégedben imádni fognak!

 

Szénsavasan vagy mentesen szereted?

Mindenki máshogy szereti az ásványvizet. Vízadagolóinkat úgy alkottuk meg, hogy ha úgy szereted, a Clearwater vízautomatája gombnyomásra készít Neked szén-dioxiddal dúsított ásványvizet, ahogy a vízforralás kérdését is megoldja. Másodpercek alatt melegíti fel a vizet 92°C-ra, mely nemcsak teázásra, hanem főzésre is kiváló.

A pudingok, tészták, instant levesek még sosem voltak ilyen egészségesek!

 

Nincs több cipekedés, PET palackhordás, hosszas várakozás a vízforralóra és fölösleges környezetszennyezés! De mi az, amit még kidobhatsz a vízforralóval együtt?

A kávégépet!

 

2. A vízadagoló mellé egy jó kávé

Nem, nem az instant kávéra gondolunk, melyet forró vízzel kell felengedned. A Clearwater Kft. új berendezése most elhozza a minőségi kávézás élményét, gyorsabban és költséghatékonyabban, mint valaha!

Ha a Te cégedben is minden átlagos reggel egy nagy, közösségi kávézással indul, most jól figyelj.

 

Kapszulás kávégép: extrafinom kávé pillanatok alattlavazza kavegep

Olyan friss kávé, mintha most őrölték volna, olyan gyorsan, mint egy kávéautomatából? A Clearwater Kft. speciális kávéőrleményt tartalmazó kapszulái segítségével – ez céged mindennapjainak része lehet. Felejtsd el az álmos várakozást, a kotyogós vagy az automatás kávé silány ízét!

 

A Clearwater Kft.-nek a Lavazza szállít olyan speciális kapszulákat, melyek vákuumcsomagolásuknak köszönhetően hosszan megtartják a friss olasz kávé összetéveszthetetlen aromáját, ugyanakkor a kávégép pillanatok alatt friss, illatozó kávét készít belőlük.

 

Úgy, ahogy Te szereted!

Nemcsak a kapszula, a gép is különleges. Mivel mindenki máshogy szereti a kávéját, kávéfőző gépünk speciális, elcsúsztatható csepegtetőtálcával rendelkezik, hogy minden alakú és méretű csészéhez igazodjon. A kávégép nem foglal sok helyet, és ha egy feledékeny alkalmazott bekapcsolva felejtené, automatikusan kikapcsol.

 

Néhány dolog, amit még tudnod kell

 • havi 100-200 kávékapszula rendelése esetén kávéautomatáink bérleti díja ingyenes
 • extra minőségű Lavazza kávégépeinket ingyen kiszállítjuk és beüzemeljük
 • az esetleges szervizelést is díjmentesen magunkra vállaljuk a helyszínen – nincs szükség szállításra!

Víz és kávé: a tökéletes páros – most akciósan!vizadagolo + kavegep akcio

Tudjuk, milyen fontos a kávézás mellett a megfelelő vízutánpótlás. Így adta magát az ötlet, hogy ha most a kávégép rendelése mellett a ballonos vízadagolóra is lecsapsz, mindkettőt akciósan szállítjuk neked!

Használd ki a lehetőséget, és forradalmasítsd munkahelyed italozási szokásait!

Legyél alkalmazottaid kedvenc főnöke: ajándékozd meg őket kristálytiszta, frissítő vizet szolgáltató vízadagolóval, egy high-tech kávégéppel, és figyeld meg, hogyan szökik az egekbe a munkakedvük – és természetesen a népszerűséged is!

Érdekelnek a részletek? Írj nekünk most!

 

 • Kérjük adja meg nevét, vagy annak a cégnek a nevét, akinek nevében visszahívást kér
 • Kérjük adja meg email címet!
 • Kérjük adja meg telefonszámát!
 • Kérjük adja meg mikor kereshetjük!

Partnereink