Tavaszi fáradtság, nyári hőség, őszi bágyadtság, téli szürkeség? Reggelente itt fáj, ott fáj, mondogatják? Az ötletek nehezen jönnek, gyakran masszírozzák fejfájásra hivatkozva a halántékukat a kollégák?

Nem biztos, hogy az évszak, a kor, vagy a frontok az okai a kollégák problémáinak.

Még ha hihetetlen is, próbálja meg feldobni a munkakedvet Clearwater vízzel.

Garantált, ha biztosítja, hogy a kollégák megfelelő mennyiségű folyadékot igyanak, azaz jó minőségű Clearwater vízet, pörögni fog Önöknél az élet.

Mi a Clearwaternél hiszünk benne, hogy mindennel, amit teszünk, az egészséget szolgáljuk. Egészséget töltünk ballonjainkba és mindenkinek házhoz visszük, akinek szintén fontos, hogy tegyen saját és munkatársai egészségéért. Mi a titkunk? Nem csak ásványi anyagokat adagolunk tudatosan áttetsző finomságunkba, hanem egy nagyadag szeretettel is ízesítjük.

Tapasztalatunk szerint a cégek kedvelik a 2 hetes próba időszakot, mindössze 1 ballon áráért! Ezen időszak alatt megtapasztalják milyen jó ízű, lágy, kellemes ital a Clearwater víz és milyen kényelmes, ha nem Önöknek kell a vízért rohangálni. A kollégákban felmerülő plusz ötleteket és a jó munkakedvet, grátisz adjuk.

Mielőtt döntene, teszteljen minket!

Mikor vihetjük vízadagolónkat?

Tiszta íz, tiszta víz, tiszta kényelem. Clearwater.

 

  • Kérjük adja meg nevét, vagy annak a cégnek a nevét, akinek nevében visszahívást kér
  • Kérjük adja meg email címet!
  • Kérjük adja meg telefonszámát!
  • Kérjük adja meg szállítási címét!
  • Kérjük adja meg mikor kereshetjük!

Partnereink