A Pera kávé maga a szenvedély.

Egy igazán különleges keveréke a léleknek és tudásnak.

1953-ban alapította a céget Benito Pera. A családi vállalkozásból mára a világ számos országában jelen lévő, az olasz kávé kultúráját és aromáját népszerűsítő céggé vált. A pörkölés művészete az alapja sikerének. A kávé a Genovai kikötőből Piemontéba érkezik pörkölésre, ahol fatüzelésű pörkölők adják meg végső zamatát.

Az igazán jó kávé, mint a Pera is, átjárja a testet és a lelket, vérré válik.

Őrölt és szemes kávé specialitásainkat keresse vevőszolgálatos kollégáinknál most bevezető áron.
 

ÚJ ŐRÖLT KÁVÉINK


GranGusto

Testes, gazdag és intenzív ízvilággal rendelkező kávékeverék, nagyon krémes állagú. Markáns és maradandó ízélményt nyújt. Kellemes aromás utóízű.
Arabica: 25%
Robusta: 75 %
Kiszerelés: 4 X 250 gr

3100 Ft+Áfa/kg

 
 
 
 
 


DolceAroma

Kávékeverék, mely a legjobb Arabica és Robusta édes és gazdag aromával rendelkező kávék háziasításából született. Aromás, enyhén érezhető savassággal, a pirított kenyér illatára emlékeztet, gyümölcsös, fűszeres jellegű ízvilággal keveredve. Markáns kakaós utóíze az étcsokoládéra emlékeztet.
Arabica: 40%
Robusta: 60%
Kiszerelés: 4 X 250 gr

2900 Ft+Áfa/kg

 
 
 


CremaBar

Karakteres, erős személyiséggel rendelkező kávé. Azoknak ajánljuk, akik kedvelik az erős, ugyanakkor édes élményt, enyhén fűszeres ízvilággal. Testes, hosszantartó kávés utóíz, kakaós jelleggel.
Arabica:
Robusta:
Kiszerelés: 4 X 250 gr

3300 Ft+Áfa/kg

 
 
 
 
 
 

ÚJ SZEMES KÁVÉINK


GranPregio

Igazi prémium minőség a legjobb Arabica kávészemekből válogatva. Kávénk a valódi minőség elismerése, az arabica kávé karakteres, gazdag ízvilágának kiemelése. Finom, gyümölcsös íze jellegzetessége. Koffeintartalma alacsony, íze mégis élénk, illatos, enyhén savanykás kakaós jegyekkel.
Arabica:
Robusta:
Kiszerelés: 1 kg

3600 Ft+Áfa/kg

 
 
 


CremaBar

Karakteres kávé igazi személyiséggel. Egy csésze tele testtel, erővel, édeskés és enyhén fűszeres ízvilággal. Utóíze gazdag, intenzív illattal és kakaós jegyekkel elvarázsolja fogyasztóját.
Arabica:
Robusta:
Kiszerelés: 1 kg

2900 Ft+Áfa/kg

 
 
 
 
 


BuonAroma

Arabica és Robusta keverék édes, gazdag aromával. A pirított kenyér illatára emlékeztető, gyümölcsös, fűszeres jellegű ízvilágú. Utóíze erősen kakaós, mely már-már az étcsokoládéra emlékeztet.
Arabica:
Robusta:
Kiszerelés: 1 kg

3850 Ft+Áfa/kg

 
 
 
 
 

Új kávéink július elsejétől rendelhetők!

Partnereink