November vége tájt az irodában éppen arról beszélgettünk a kolléganőimmel, hogy mivel is lepjem meg az unokáimat karácsonykor. Dórikámnak már tele van a szobája babákkal, fejlesztőjátékokkal, mesekönyvekkel, Ákos szobájában pedig már lépni sem lehet a sok autótól, távirányítós helikoptertől és a mindenféle összerakós játéktól. Valami igazán ötletes, hasznos és egészséges megoldásban gondolkodtam.
Mindeközben betoppant az irodánkba a mosolygós, mindig pontosan és menetrendszerint érkező Clearwateres szállító, akinek minden alkalommal van hozzánk pár kedves szava.
A kolléganőm viccesen megjegyezte, hogy ha nincs ötletem, vegyek az unokáimnak vizet:)
Tanácstalanságomban megnéztem a cég weboldalát, és rátaláltam az ideális ajándékra: rendeltem egy MACIS FORMÁJÚ vízadagolót. El sem tudom mondani, mekkora öröm volt, amikor karácsonykor kibontották a gyerekek az ajándékot. A lányom anyaként külön örült, hogy idén egy igazán frappáns ötlettel álltam elő.
A poénból született ötlet lett a karácsony különleges ajándéka és még a szilveszteri gyerekpezsgőt is abból adagolták az unokáim.

Köszönöm a kiváló lehetőséget, valamint a gyors és pontos kiszállítást.
Cs.Molnár Anna

Cs.Molnár Anna

A 3 hetes próba időszak alatt fel tudtuk mérni, hogy hány ballon vízre lenne szükségünk a későbbiekben – ez nagyban segítette végső választásunkat, melyet azóta sem bántunk meg. Az ügyfélszolgálatot szükség esetén mindig el tudtuk érni, a munkatársak segítőkészek és nagyon kedvesek. Bátran ajánljuk a ClearWater-t kisebb kapacitású irodák számára is – mi teljes mértékben elégedettek vagyunk a szolgáltatással! :)

Bende Krisztina – SunMoney Network Kft.

Sikerült orvosolni a problémánkat, így máris másként látja az ember a dolgokat. Mivel a cégnél ezért mindent megtettek, a mi véleményünk is oka fogyottá vált. A mi példánkból kiindulva ezért kívánjuk, hogy minél több elégedett partner és kevés elégedetlenkedő vevő legyen! Köszönjük a korrekt ügyrendezést, és ehhez kívánunk minden ott dolgozónak jó egészséget!

Dudics István

Közel 16 éve vagyunk a céggel kapcsolatban. Az elsők között rendeltünk, sőt akkor még saját gépet vettünk, nem kis összegért. A családban másnak is volt gépe, sőt a munkahelyemnek is ajánlottam és bérelik. Most, hogy elromlott nem tudnak alkatrészt biztosítani hozzá!? Úgy döntöttünk, hogy akkor bérelünk. A cégnek úgy látszik, hogy nem éri meg kérésünket figyelembe venni és egy általunk kért időpontban kiszállítani! Sajnálom, mert régóta voltunk ügyfelek. Most, hogy más is hadonló szolgáltatást biztosít a piacon, komolyan el gondolkodtunk, hogy céget váltunk. Dudics István, Érd.

Dudics István

Finom víz, pontos szállítás, kiváló kommunikáció, elbűvölő B. Márta. ;)

Pataky Zoltán

Kíváló ügyfélszolgálat és kiváló minőségű víz. Jó döntés volt a Clearwater szolgáltatását választani. Előbb kellett volna. Mellesleg a fekete Everest Elit vízadagoló mutatós darab, a lakásunk dísze (is).

Nagy Zsolt

Írja meg ön is véleményét!

Partnereink