Vízadagoló automata tisztítás

Vízfogyasztástól függően, 3-6 havonta javasoljuk a berendezések higiéniai tisztítását. Bizonyos géptípusoknál mód van helyszíni tisztításra is, melyet kollégánk kb. 40 perc alatt végez el és kedvelt gépéről egy percre sem kell lemondania.
Abban az esetben, ha Önnek olyan gépe van, amihez még nem áll rendelkezésünkre a helyszíni tisztításhoz higi-szett, az elszállított vízautomata helyett a tisztítás idejére egy hasonló vízadagolót szállítunk ki, hogy Ön egy pillanatra se maradjon víz nélkül.

Szerviz: vízadagoló javítás, géptisztítás? Rövid határidőn belül díjmentesen javítjuk!

Ha vízadagolója nem a megszokottak szerint működik, honlapunkon gyors segítséget nyújtunk a hiba megtalálásához itt az oldalunkon. Amennyiben a problémát nem sikerül orvosolni, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat és szervizes kollégánk rövid időn belül megjavítja vízadagolóját, vagy kicseréljük Önnek, hogy ne maradjon víz nélkül.
Ügyfélszolgálat: +36 27 542 400

 

Délutáni és hétvégi kiszállítás

Magánszemélyek részére kialakítottunk délutáni és szombati szállítási rendet. A szolgáltatás jelenleg Budapesten érhető el.

Szeretné kipróbálni szolgáltatásainkat? Kérjen 2 hetes próbát!

Amennyiben megrendelése előtt szeretné kipróbálni szolgáltatásainkat, lehetősége van 2 hetes próbát kérni.
Ehhez egy 19 literes CW ballonos vizet AJÁNDÉKBA adunk . Kipróbálásra hideg és meleg vizet adagoló, vagy hideg és szobahőmérsékletű vizet adagoló automatát helyezünk ki. A 2 db 19 l-es CW ballonos vizből csak 1-et kell kifizetnie.
Igényeljen 2 hetes próbát ITT

Call Center: víz, vízadagoló és géptisztítás? Hívjon minket!

Ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink a szállítás napját megelőző napon felhívják Önt, hogy felvegyék rendelését, így nem feledkezhet meg a vízrendelésről és sosem marad víz, vízadagoló és géptisztítás nélkül.

PowerDownban lévő elem visszagyűjtési kötelezettségéről

A 445/2012. (XII.29.) Kormány rendelet az elemet forgalmazó gazdasági társaságokra vonatkozóan visszavételi és visszagyűjtési kötelezettséget ír elő. A Clearwater Kft. eleget téve a törvényi előírásoknak, az általa forgalmazott Power Down kapcsolókban lévő elemeket lemerülés után visszagyűjti telephelyén, és azokat a Re-Bat Kft. által a Dunakeszi telephelyéről elszállíttatja. Ezért kérjük vásárlóinkat, hogy az elemeket a szállítóinkkal juttassák vissza telephelyünkre!
A visszagyűjtési kötelezettségről a begyűjtési szolgáltatást végző partnerünk tájékoztatója:
445/2012. (XII.29.) Kormány rendelet

Partnereink