100%-os Multivitamin

9 vitaminból álló természetes C-vitaminban gazdag vitaminforrás, 100% gyümölcstartalommal. Már egy pohár (0,3 liter) hohes C Multivitamin fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin mennyiséget (80 mg), a hozzáadott 9 féle vitaminból pedig az ajánlott napi mennyiség háromnegyedét. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A gyártó a folyamatos minőség ellenőrzése a változatlan gyümölcsléminőség garanciája.
Vitaminok: C-vitamin, Niacin, E-vitamin, β-karotin, Pantoténsav, B6-vitamin, B2-vitamin, B1-vitamin, Folsav, Biotin, B12-vitamin

50%-os Baracklé

Zamatos őszibaracklé 50% gyümölcstartalommal
Az őszibarack a kereszténység térhódításával párhuzamosan terjedt el Európában, ugyanis a kor legügyesebb termesztői gondos szerzetesek voltak, akik kolostoraik kertjeiben nevelgették barackfáikat. Az őszibarack nagy része – majdnem 90%-a – víz, ettől oltja úgy a szomjat, ráadásul lédússágának valamint kedvező cukor- és gyümölcssav-arányának köszönhetően a többi gyümölcshöz képest egyszerre jóval nagyobb mennyiség fogyasztható belőle. Tudtad, hogy hazánkban több mint 50 fajta barack található?

Derecskei Almalé
Termékünk frissen, lassú eljárással, 8-szor hosszabb ideig préselt, mint a boltok polcain lévő almalevek és 100%-os gyümölcstartalmú almalé, mely nem tartalmaz hozzáadott cukrot, koncentrátumot, aromát, színezéket. Így különleges ízvilágú, magas vitamin és rost tartalmú, ellenőrzött minőségű almalé kerül minden palackba! A fenntartható kertgazdálkodást folytató, „Greennovációs” nagydíjat nyert derecskei almáskertben mindent megtesznek a fák egészségért és a termés kiváló minőségéért! A gyümölcsital különleges aromáját többfajta, zamatos alma kombinálásával érik el.
Almalevünk 0,5 literes kiszerelésben kapható.

Miért érdemes almalevünket fogyasztani?
Ha Ön is fontosnak tartja, hogy kiváló minőségű, finom, hazai terméket fogyasszon.
Ha az almalé fogyasztásakor valóban csak a gyümölcs levét szeretné inni, ugyanis a termék nem tartalmaz aromákat, ízfokozókat vagy hozzáadott cukrot.
Ha a fáradtságot el szeretné kerülni és vitaminkészleteit fel szeretné tölteni!

JEGES FRISSÍTŐK

Eper, alma-körte és zöld-lime teák egy csomagban, hogy a finom hűvös gyümölcsös ital igazán felfrissítő legyen az őszi melegben.
Régi ár 1219,80 Ft+Áfa (1549 Ft/csomag),
Új ár: 975,8 Ft+Áfa (1239 Ft/csomag)

EPER
Összetevők: alma törköly, hibiszkuszvirág, fekete ribizli levél, eper aroma, csipkebogyó őrlemény, eper szárítmány.

ALMA-KÖRTE
Összetevők: alma törköly, hibiszkuszvirág, fekete áfonya levél, körte aroma, csipkebogyó őrlemény, alma aroma.Minden kortyában valódi gyümölcsíz! Az eper és az alma-körte tea fekete teát nem tartalmaz így lefekvés előtt is fogyasztható.

ZÖLD-LIME
A zöld tea legfontosabb pozitív egészségügyi hatása összetevőiben rejlik. Antioxidáns hatású vegyületei közül a polifenolok nagy koncentrációban fordulnak elő a teában. A fekete teához képest a zöld tea a fent említett hatóanyagokból kicsivel többet tartalmaz, koffein tartalma viszont kevesebb.
Összetevők: Zöld tea, lime aroma.
A zöld-lime tea koffeint tartalmaz!

Az akció időtartama: 2017.09.07-10.09.-ig illetve a készlet erejéig

 

Partnereink