Augusztusi hírlevelünkben ismét a gyümölcsök kerültek a középpontba.

GYÜMÖLCSÖS VARÁZSLATOK

HOHES C MULTIVITAMIN
1 karton multivitamin vásárlása esetén a 12 dobozból 2 dobozt ajándékba adunk.
Új ára: 3.773 Ft+Áfa (4792 Ft/ karton)

9 vitaminból álló természetes C-vitaminban gazdag vitaminforrás, 100% gyümölcstartalommal. Már egy pohár (0,3 liter) hohes C Multivitamin fedezi a felnőttek számára ajánlott napi C-vitamin mennyiséget (80 mg), a hozzáadott 9 féle vitaminból pedig az ajánlott napi mennyiség háromnegyedét.
A C-vitamin fokozza a vas felszívódását. A gyártó a folyamatos minőségellenőrzése a változatlan gyümölcsléminőség garanciája.
Vitaminok: C-vitamin, Niacin, E-vitamin, β-karotin, Pantoténsav, B6-vitamin, B2-vitamin, B1-vitamin, Folsav, Biotin, B12-vitamin

SIÓ ŐSZIBARACKLÉ 50% gyümölcstartalommal
1 karton zamatos őszibaracklé vásárlása esetén a 12 dobozból 2 dobozt ajándékba adunk.
Új ára: 3.437 Ft+Áfa (4365 Ft/ karton)
Tudta, hogy az őszibarack a kereszténység térhódításával párhuzamosan terjedt el Európában? A kor legügyesebb termesztői gondos szerzetesek voltak, akik kolostoraik kertjeiben nevelgették barackfáikat. Az őszibarack nagy része – majdnem 90%-a – víz, ettől oltja úgy a szomjat, ráadásul lédússágának valamint kedvező cukor- és gyümölcssav-arányának köszönhetően a többi gyümölcshöz képest egyszerre jóval nagyobb mennyiség fogyasztható belőle. Hazánkban több mint 50 fajta barack található.

 

 

HERBÁRIA TEÁK

Eper, alma-körte és zöld-lime teák egy csomagban, hogy a finom hűvös gyümölcsös ital igazán felfrissítő legyen a nagy melegben.
Új ár: 975,8 Ft+Áfa (1239 Ft/csomag)

EPER
Összetevők: alma törköly, hibiszkuszvirág, fekete ribizli levél, eper aroma, csipkebogyó őrlemény, eper szárítmány.
ALMA-KÖRTE
Összetevők: alma törköly, hibiszkuszvirág, fekete áfonya levél, körte aroma, csipkebogyó őrlemény, alma aroma.Minden kortyában valódi gyümölcsíz! Az eper és az alma-körte tea fekete teát nem tartalmaz így lefekvés előtt is fogyasztható.
ZÖLD-LIME
A zöld tea legfontosabb pozitív egészségügyi hatása összetevőiben rejlik. Antioxidáns hatású vegyületei közül a polifenolok nagy koncentrációban fordulnak elő a teában. A fekete teához képest a zöld tea a fent említett hatóanyagokból kicsivel többet tartalmaz, koffein tartalma viszont kevesebb.
Összetevők: Zöld tea, lime aroma.
A zöld-lime tea koffeint tartalmaz!

Partnereink

Adatvédelmi Tájékoztató
Tisztelt Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy 2018. május 25. napján hatályba lépett a GDPR, az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete.

Személyes adatait ezentúl a megváltozott adatvédelmi előírásokkal összhangban kezeljük.

Kérjük, hogy adatkezelési tevékenységünkről tájékozódjon az Adatvédelem menüpont alatt, vagy ide kattintva elérhető, részletes adatvédelmi tájékoztató elolvasásával.
Ne mutasd többet ezt a tájékoztatót