Különleges ajánlattál készültünk leendő új céges partnereinknek április 17. és május 16. között igényelt próbakihelyezések esetében.

Most lehetőségük van 1 hónapig tesztelni automatáinkat. A teszteléshez 4 ballonból 1-et mi fizetünk és az automatáért sem kell fizetnie. Ez az egy hónap alatt megtapasztalhatja milyen jó ízű, lágy, kellemes ital a Clearwater víz és milyen kényelmes, ha nem Önöknek kell a vízért rohangálni, kollégái munkakedve és aktivitása is nőni fog. A kollégákban felmerülő plusz ötleteket és a jó munkakedvet, grátisz adjuk. Ha úgy dönt, hogy több vízre van szüksége, rendelhet is ezen időszak alatt, amikor vevőszolgálatosaink keresik. Önnek nem kell figyelnie, mikor is kellene rendelni, mi figyeljük Ön helyett is. Egy kis kényeztetés tőlünk Önnek, Önöknek.

Mi a Clearwaternél hiszünk benne, hogy mindennel, amit teszünk, az egészséget szolgáljuk. Egészséget töltünk ballonjainkba és mindenkinek házhoz visszük, akinek szintén fontos, hogy tegyen saját és munkatársai egészségéért. Mi a titkunk? Nem csak ásványi anyagokat adagolunk tudatosan áttetsző finomságunkba, hanem egy nagyadag szeretettel is ízesítjük.

Mikor vihetjük vízadagolónkat?

 

Kérjük keresse kollégánkat a +36 27 542 400 / 852 melléken vagy a sales@clearwater.hu e-mail címen.

Partnereink